Audi Fredericia

Audi åbner stort flexleasingcenter

Fredag den 15. marts slog Audi dørene op til Danmarks største ekspertcenter indenfor flexleasing, Audi Approved :flexleasing Center. Det 1.000 kvmstore showroom i Gladsaxe vil altid have minimum 25 veludstyrede og let brugte Audier udstillet og klar til prøvekørsel samt specialuddannede flexleasingrådgivere klar til at rådgive om konceptet.

Der er efterhånden en lang række muligheder, når det kommer til måden, hvorpå man kan erhverve sig en Audi. Mulighederne tæller bl.a. Audi select, som er 6 måneders leje, privat- og erhvervsleasing samt salg af både nye og brugte Audier. Audi Approved :plus er det kendetegnende navn for let brugte Audier, som er certificeret af Audi selv. For nogle år siden introducerede Audi så Audi Approved :flexleasing-konceptet, som er mærkets eget tilbud til de kunder, der ønsker at flexlease en brugt Audi – typisk biler med lidt flere hestekræfter og udstyr end gennemsnittet.

Og de kunder findes der faktisk en del af, idet der årligt er ca. 2.000 Audi-kunder, som tager til udlandet for at finde den helt rigtige Audi at importere hjem til Danmark. Konceptet har indtil nu levet via Audis i alt otte autoriserede forhandlere samt online, hvor man på Audi Approved :flexleasings hjemmeside har kunne søge på specifikke modeller, og nu er tiden altså kommet til, at Audi åbner dørene til et helt nyt center dedikeret specielt til flexleasing-konceptet.

”Vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne besøge et fysisk Audi-univers, hvor man kan få lov til at se et udvalg af biler, køre en tur samt få en snak med specialiserede rådgivere. Det ønske er vi glade for nu at kunne imødekomme på allerbedste vis”, siger Jens Petersen, Head of Audi Approved :flexleasing.

Audi Approved :flexleasing baserer sig på de traditionelle flexleasing-principper, men udmærker sig blandt andet ved at have en 24 måneders (40.000 km) service- og reparationsaftale inkluderet i aftalen. Samtidig er det specielt uddannede og certificerede Audi-rådgivere, der sætter en realistisk restværdi på bilen, hvilket er med til at beskytte kunden mod uventede ekstraregninger. Konceptet er desuden karakteriseret ved, at det, som navnet indikerer, udelukkende er Audi Approved :plus-biler der indgår i leasingaftalerne, hvilket betyder, at bilerne er gennemtjekkede af uddannede Audi-specialister og kun indeholder originale Audi-dele.

Audi Approved :flexleasing Center åbnede fredag den 15. marts 2019 på Turbinevej 9 i Gladsaxe.

Læs mere

Audi Approved :flexleasing: www.audi.dk/flexleasing
Det nye flexleasing center på audi.dk/audi-approved-flexleasing/audi-approved-flexleasing-center/

_______________


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk