Audi Fredericia

Audi Mobilitetsservice

Hvis uheldet er ude:

Har du brug for Audi Mobilitetsservice tlf. skal du ringe på telefonnummer +45 80 20 30 60

Hvad er Audi Mobilitetsservice?

Hvis en Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, træder reglerne om mobilitetsservice i kraft.

Har du købt eller køber du din Audi hos en Audi forhandler følger Audi Mobilitetsservice automatisk med.
Har du købt eller køber du din Audi et andet sted, er Audi Mobilitetsservice betinget af, at sidste store serviceeftersyn er foretaget hos en Audi servicepartner. Samtidig forudsættes det, at alle anbefalede reparationer udføres.

Mobilitetsservice kan bestå i reparation af bilen på stedet, såfremt dette er teknisk muligt. Kan bilen ikke gøres køreklar gennem reparation på stedet, omfatter mobilitetsservice bugsering af bil og passagerer til nærmeste Audi Servicepartner, i Danmark efter eget ønske til hjemmeforhandleren.

Kan bilen ikke inden for 24 timer bringes i køreklar stand, ydes gennem mobilitetsservice gratis lånebil med fri km excl. brændstof i op til maksimalt 5 døgn.

Til sikkerhed for brændstofforbrug skal der ved bilens udlevering stilles et nærmere bestemt depositum, der bliver refunderet ved aflevering af bil med fyldt brændstoftank. Bilen skal efter endt brug afleveres på det af udlejeren anviste sted.

Du kan læse meget mere om mobilitetsservice her.

Klik her hvis du ønsker at bestille tid til service så du er dækket af Audi Mobilitetsservice