Audi Fredericia

Sådan forholder vi os til COVID-19

Vi er klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail

Vores showroom og værksted holder åbent. Vi har udvidet åbningstiderne i vores showroom og har åbent alle dage i marts inkl. lørdage og søndage. Vi efterlever naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed. Bemærk at det er påkrævet, at der bæres mundbind. Se åbningstider her.

Vi har også udvidet vores digitale åbningstider på telefon og i vores chat, så vi nu har åbent mandag – torsdag til kl. 21:00, fredag til kl. 20:00 og lørdag/søndag fra kl. 11:00-16:00. 

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver

Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv.

Bliv kontaktet her.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen grundigere. Når den nuværende COVID-19-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en grundigere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • I mødet med kunden bærer medarbejderne mundbind
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Grundet den nuværende situationkan tilbyder vi desværre ikke hente/bringe service. Der tilbydes fortsat lejebil til normale takster. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

__________________________________________________________________________________________________________

 

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som udrykningskøretøjer, Politi, militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

 

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter på som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.