Audi Fredericia

Tilbehør - Audi Fredericia

Velkommen til Nordeuropas største Audi tilbehørsunivers!

Vi er glade for at kunne invitere dig indenfor i Danmarks flotteste showroom, vi har indrettet 300 m2 eksklusivt tilbehørsunivers til dig og din Audi. Vi fører et kæmpe udvalg af Audis produkter fra Audi Collection og Audi Collection Motorsport. Audi står for lækkert og innovativt design, dette er videreført til livstilsprodukterne i ovenstående kollektioner.
Vi står til rådighed med en masse viden og erfaring om Audi Collection, kom forbi os og se det i vores flotte Audi tilbehørsunivers.

Audi Original Tilbehør er det rigtige valg til din Audi, vores produkter er 100% afstemt til din model. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde mellem designere og tekniske udviklere hos Audi i Ingolstadt. Audi Original Tilbehør er designet i detaljer til de enkelte modeller. Perfekt pasform - som om Audi Originalt Tilbehør altid har været en del af din Audi.

Vi er konkurrencedygtige på originale Audi alufælge monteret med kvalitetsdæk. Når du køber originale Audi alufælge, så er du dækket af en suppleringsgaranti, der hjælper dig, hvis du får brug for en ny alufælg, i op til 10 år. Køber du dine originale Audi alufælge hos os, så er du garanteret at disse alufælge er produceret netop til din bil, så du ikke går på kompromis med køreegenskaber og sikkerhed.

Tilbehørsafdelingen kan også tilbyde et stort udvalg af tagbokse, barnestole, navigation samt alt det, du har brug for, når vinteren kommer. Hold øje med vores sæsonkampagner. Vi har stor erfaring i alle former for eftermonteringsløsninger til din Audi. Du får altid en kompetent vejledning og sikkerhed for, at de monterede produkter lever op til dine forventninger.

Klik på Aktuelt tilbehør for se vores attraktive tilbud. Finder du ikke lige det, du mangler, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi sender også gerne dine varer med posten.

Kontaktinformationer

Audi Fredericia
Kongens Kvarter 32
7000 Fredericia

Tlf.: 43 22 32 75 eller Ring mig op
CVR: 2726 8188
E-mail: reservedele-fredericia@audi.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00