Audi Fredericia

Den nye Audi Q2

Indtag de danske veje i den helt nye Audi Q2 til attraktive privatleasingpriser, der starter fra 3.195 kr./md. Vi har fastholdt førstegangsydelsen på 10.000 kr., men til gengæld hævet udstyrsniveauet. Den nye Audi Q2 giver dig al den teknologi og køreglæde, som du forventer af en Audi, bl.a. med følgende udstyr som standard:

  • Adaptiv hastighedsassistent
  • Parkeringssensorer og bakkamera
  • LED forlygter
  • 2 zoners komfortklimaanlæg
  • Apple Carplay

Frem t.o.m. d. 17. januar er det ikke muligt at besøge salgsafdelingen, men det vil fortsat være muligt at komme i kontakt med dem telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag 7-21, fredag 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025. Du kan også blive kontaktet direkte af en salgsrådgiver, hvilket du kan læse mere om nedenfor. 

Vi kan nu tilbyde både digitale videopræsentationer og fysiske prøvekørsler
Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig en fysisk prøvetur på din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller hvor det nu passer dig. Prøveturen foregår naturligvis med respekt for gældende restriktioner og vi bærer mundbind, spritter bilen af og lader dig foretage prøveturen alene for at sikre den påkrævede afstand. Kontakt os her for mere information.

Bliv kontaktet af salgsrådgiver 

Beregn priser

Konfigurér Audi Q2