Audi Fredericia

Er det tid til at køre el eller plug-in hybrid?

Hos Audi Fredericia kan vi tilbyde to varianter inden for miljøvenlige drivlinjer:
Audi e-tron, som er vores 100% elektriske Audi-model og Audi Q5 TFSI e, som er vores plug-in hybrid. Begge modeller er tilgængelig til prøvetur, så du kan opleve de nye spændende drivlinjer fra Audi.

Book din prøvetur i én eller begge varianter her - Bestil prøvetur

Det er også muligt at finde lettere brugte Audi e-tron modeller, som har kørt hos os. Du finder det aktuelle udvalg af brugte e-tron modeller her - Klik her for at finde din brugte Audi e-tron

 

Opladning må ikke være en begrænsning

Når valget falder på en Audi e-tron, skal man ikke bekymre sig om opladning. Med installation af en Clever ladeboks på hjemmeadressen, Clever Unlimited abonnement samt ét års gratis abonnement af Audi e-tron charging service, er der ingen undskyldninger for at køre i elbil.

Klik her og læse mere om hvordan du sætter strøm til din Audi

 

Skal du have ny firmabil i år?

Så er det værd at overveje el- eller plug-in hybrid-drivlinjerne. Du skal nemlig være opmærksom på den beskatningsfordel, du kan opnå pr. 1. april og frem til 31. december 2020 ved fri bil med el- eller plug-in hybrid-drivlinje.

Kører du allerede el eller plug-in hybrid som firmabil, så opnår du ligeledes denne fordel.

Det er din arbejdsgivers pligt at indberette beskatningsgrundlaget for fri bil og i den forbindelse reducere det med kr. 3.333,- månedligt i perioden fra den 1. april til 31. december 2020.

Er du fristet? Så kan Audi Fredericia tilbyde to varianter: Audi e-tron, som er vores 100% elektriske Audi-model, med et beskatningsgrundlag der begynder fra kr. 549.999,- før genberegning, eller Audi Q5 TFSI e, som er vores plug-in hybrid, der begynder fra kr. 649.990,- i beskatningsgrundlag før genberegning.

Netop nu har vi mere end 20 forskellige Audi e-tron til hurtig levering, så du kan opnå den største fordel af den lempede beskatning på miljøvenlige drivlinjer resten af 2020.

Klik her for at se udvalget af nye Audi e-tron til hurtig levering